15.03.2017 - 05.04.2017 18:00 - 20:00 Useita tilaisuuksia ja tapahtumia, Oulun kaupunki
Kartta latautuu...

Oulun raati 2017

Millainen on sinun tulevaisuuden Oulusi? Vaikuta kevään Oulun raati – tilaisuuksissa!

Kevään Oulun raadit tulevat taas. Oulun raadit ovat kaikille avoimia keskustelutilaisuuksia, joissa tärkein osallistuja on asukas.

Maalis-huhtikuun aikana järjestetään neljä Oulun raati –tilaisuutta eri puolilla kaupunkia. Mukana keskustelemassa on uusi kaupunginjohtaja Päivi Laajala sekä edustajia kaupungin eri palveluista.

Tule suunnittelemaan tulevaisuuden kuntaa yhdessä Oulun kaupungin kanssa ja kertomaan mielipiteesi siitä, miltä esimerkiksi koulutuksen tai hyvinvoinnin pitäisi näyttää Oulussa. Näiden lisäksi raadeissa keskustellaan tulevaisuuden työelämästä ja uusista työpaikoista, Oulun vetovoimaisuuden vahvistamisesta, osallistumisesta ja vaikuttamisesta, digitalisaation mahdollisuuksista sekä lapsiystävällisestä kunnasta.

Raadeissa esitellään myös uusi Meijän kaupunni –mobiilisovellus. Sen kautta jokainen oululainen pääsee osallistumaan ja vaikuttamaan Oulun kaupungin yhteisiin asioihin juuri silloin kuin hänelle itselleen sopii.

Raadit pidetään
15.3. Oulunsalon Kirkonkylän koululla, os. Kirkkotie 4
22.3. Talvikankaan koululla, os. Tuiskutie 11
29.3. Länsituulen koululla, os. Länsikuja 2, Haukipudas
5.4. Kierikkikeskuksessa, os. Pahkalantie 447, Yli-Ii
Kaikki raadit ovat kello 18 – 20. Tilaisuudet aloitetaan kahvitarjoilulla kello 17.30 alkaen.

Oululaisten näkemyksiä tarvitaan, sillä Oulun tulevaa kaupunkistrategiaa laaditaan parhaillaan ja raadeissa yhdessä suunnitellut asiat viedään osaksi sen sisältöjä. Tilaisuuksien sisällöt ovat myös osa Oulun kaupungin valmistelua ja päätöksentekoa. Lisäksi keskusteluiden anti viedään päättäjille ja valmistelijoille tiedoksi.

Raatien lisäksi Tulevaisuuden kunta –teemaan liittyen järjestetään Oulun kuntavaaliehdokkaiden paneelikeskustelu kauppakeskus Valkean kesäkadulla tiistaina 4.4. kello 18–20.
Oulun raadit järjestää Oulun kaupungin kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta yhdessä kaupungin muiden toimialojen kanssa.

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!


Jaa somessa

Share on Facebook6Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0